Tietosuojakäytäntö

Voimaantulopäivä: 1. huhtikuuta 2020.

Olemme Pay N Play -kasinot (“Pay N Play Casinos”) ja toivotamme sinut tervetulleeksi tietosuojakäytäntöihimme.

  1. Tämä käytäntö määrittelee, kuinka käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi, jos olet verkkosivustomme kävijä. Se koskee sivua www.paynplay-casinos.com (”verkkosivusto”).
  2. Kun sanomme “me”, “me” tai “Pay N Play -kasinot”, se johtuu siitä, että olemme sellaisia, jotka olemme ja omistamme ja ylläpidämme verkkosivustoa.
  3. Jos sanomme “käytäntö”, puhumme tästä tietosuojakäytännöstä. Jos sanomme ‘käyttöehdot’, puhumme verkkosivuston käytön säännöistä.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojelemaan sitä. Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksena on ilmoittaa sinulle, mitä tietoja voimme kerätä ja miten niitä voidaan käyttää. Tämä lausunto koskee vain tätä verkkosivustoa. Tämä verkkosivusto voi sisältää kolmansien osapuolien linkkejä muille verkkosivustoille, joita tämä käytäntö ei koske.

Ota yhteyttä meihin yhteystietosivumme kautta, jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia henkilötietojesi käytössä ja autamme mielellämme sinua. Pay N Play -kasinot ovat sitoutuneet suojaamaan yksityisyyttäsi.

Lue tietosuojakäytäntömme huolellisesti ennen verkkosivustolle pääsyä tai käyttämistä. Pääsyä mihin tahansa sivuston osaan tai käyttämällä sitä hyväksyt nämä käyttöehdot ja henkilötietojesi käsittely. Jos et hyväksy kaikkia tämän sopimuksen ehtoja, et voi käyttää verkkosivustoa tai käyttää mitään palveluita. Jos näitä palvelusehtoja pidetään tarjouksena, hyväksyntä rajoitetaan nimenomaisesti näihin palvelusehtoihin.

Kaikiin uusiin ominaisuuksiin tai työkaluihin, jotka lisätään nykyiseen myymälään, sovelletaan myös käyttöehtoja. Voit tarkistaa käyttöehtojen uusimman version milloin tahansa tällä sivulla. Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa näiden käyttöehtojen osan lähettämällä päivityksiä ja / tai muutoksia verkkosivuillemme. Sinun vastuullasi tarkistaa tämä sivu säännöllisesti muutosten varalta. Jatkuva verkkosivustosi käyttö tai pääsy verkkosivustolle muutosten julkaisemisen jälkeen tarkoittaa näiden muutosten hyväksymistä.

Sisällys

  • Tässä käytännössä käytetyt määritelmät
  • Tietosuojaperiaatteet, joita noudatamme
  • Mitä oikeuksia sinulla on henkilötietojesi suhteen
  • Mitä henkilötietoja keräämme sinusta
  • Kuinka käytämme henkilötietojasi
  • Kenellä muulla on pääsy henkilötietoihisi
  • Kuinka suojaamme tietosi
  • Suostumuksen ikä
  • Seuranta- ja evästeetiedot
  • Virheet, epätarkkuudet ja puutteet
  • Päivitä käytäntöön
  • Yhteystiedot

Määritelmät

Henkilötiedot – kaikki tunnistettua tai tunnistettavissa olevaa luonnollista henkilöä koskevat tiedot.

Käsittely – kaikki henkilötietoihin tai henkilötietojoukkoihin suoritetut operaatiot tai operaatiot.

Rekisteröity – luonnollinen henkilö, jonka henkilötietoja käsitellään.

Lapsi – alle 18-vuotias luonnollinen henkilö ja / tai maa- ja lakivaatimuksista riippuen.

Me / me (joko isoilla tai ei) – Pay N Play -kasinot

Tietosuojaperiaatteet

Lupaamme noudattaa seuraavia tietosuojaperiaatteita:

  • Käsittely on laillista, oikeudenmukaista, avointa. Käsittelytoiminnollamme on lailliset perusteet. Harkitsemme aina oikeuksiasi ennen henkilötietojen käsittelyä. Annamme sinulle pyynnöstä käsittelyä koskevat tiedot.
  • Käsittely on rajoitettu tarkoitukseen. Käsittelytoimintamme sopii siihen tarkoitukseen, johon henkilötiedot kerättiin.
  • Käsittely tapahtuu minimaalisella datalla. Keräämme ja käsittelemme vain minimaalisen määrän henkilötietoja, joita tarvitaan mihin tahansa tarkoitukseen.
  • Käsittely on rajoitettu ajanjaksoon. Emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin tarvitaan.
  • Teemme parhaamme varmistaaksemme tietojen oikeellisuuden.
  • Teemme parhaamme varmistaaksemme tietojen eheyden ja luottamuksellisuuden.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröityjällä on seuraavat oikeudet:

  1. Oikeus tietoon – tarkoita, että sinulla on oltava oikeus tietää, käsitelläänkö henkilötietojasi; mitä tietoja kerätään, mistä ne on saatu ja miksi ja kuka niitä käsittelee.
  2. Käyttöoikeus – mikä tarkoittaa, että sinulla on oikeus käyttää sinulta / sinusta kerättyjä tietoja. Tämä sisältää oikeuden pyytää ja saada kopion kerätyistä henkilökohtaisista tiedoista.
  3. Oikeus oikaisuun – tarkoittaa, että sinulla on oikeus pyytää virheellisten tai epätäydellisten henkilötietojen oikaisemista tai poistamista.
  4. Poistamisoikeus – tietyissä olosuhteissa voit pyytää, että henkilötietosi poistetaan rekisteristämme.
  5. Oikeus rajoittaa käsittelyä – mikä tarkoittaa tiettyjen ehtojen täyttymistä, sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä.
  6. Oikeus vastustaa käsittelyä – tarkoittaen tietyissä tapauksissa sinun oikeuden vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, esimerkiksi suoramarkkinoinnin yhteydessä.
  7. Oikeus vastustaa automatisoitua käsittelyä – tarkoittaa, että sinulla on oikeus vastustaa automatisoitua käsittelyä, mukaan lukien profilointi; eikä siihen kohdistu yksinomaan automatisoituun käsittelyyn perustuvaa päätöstä. Tätä oikeutta voit käyttää milloin tahansa profiloinnin tuloksesta, joka aiheuttaa oikeudellisia vaikutuksia, jotka koskevat sinua tai vaikuttavat siihen merkittävästi.
  8. Oikeus tietojen siirrettävyyteen – sinulla on oikeus hankkia henkilötietosi koneellisesti luettavassa muodossa tai, jos se on mahdollista, suorana siirtona prosessorilta toiselle.
  9. Oikeus tehdä valitus – jos kieltäydymme käyttöoikeuden mukaisesta pyynnöstä, ilmoitamme sinulle syyn siihen. Jos et ole tyytyväinen tapaasi, jolla pyyntösi on käsitelty, ota meihin yhteyttä.
  10. Oikeus valvontaviranomaisen apuun – tarkoittaa, että sinulla on oikeus valvontaviranomaisen apuun ja oikeus muihin oikeussuojakeinoihin, kuten vahingonkorvausvaatimuksiin.
  11. Oikeus peruuttaa suostumus – sinulla on oikeus peruuttaa mikä tahansa suostumus henkilötietojesi käsittelemiseen.

Keräämme tietoja

Tiedot, jotka olet antanut meille

Saatamme vastaanottaa ja tallentaa tietoja, jotka olet vapaaehtoisesti lähettänyt verkkosivuston kautta tilaamalla verkkosivuja saadakseen uutiskirjeitä, jättämällä kommentteja blogin kirjoituksiin, lataamalla sisältöä, hallinnoimalla arvontoja, kilpailuja tai tarjouksia.

Palvelumme käytön aikana saatamme pyytää sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, joita voidaan käyttää sinuun yhteyttä tai tunnistamista varten (“Henkilötiedot”). Henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot voivat sisältää, mutta ei rajoitu niihin:

  • Sähköpostiosoite
  • Etunimi ja sukunimi
  • Osoite, osavaltio, provinssi, postinumero
  • Evästeet ja käyttö

Nämä tiedot kaappaavat vain, kun annat vapaaehtoisesti ilmoittautumisen tai valitset sen ja annat nämä tiedot keräämistä varten. Tallennamme meille antamasi tiedot voidaksesi kommentoida tai suorittaa muita toimia verkkosivustolla.

Sinusta automaattisesti kerätyt tiedot

Tämä sisältää tiedot, jotka evästeet ja muut istuntovälineet tallentavat automaattisesti. Esimerkiksi IP-osoitteesi tai selaimesi jne. Tätä tietoa käytetään asiakaskokemuksen parantamiseksi. Kun käytät palveluitamme tai katsot verkkosivustomme sisältöä, toimintaasi voidaan kirjata.

a. Saatamme vastaanottaa ja tallentaa tietyn tyyppisiä käyttöä koskevia tietoja, kun toimit verkkosivuston kanssa, mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, tietokoneesi IP-osoite ja selaintiedot (IP-osoite, WordPress.com-käyttäjätunnus (jos olet kirjautunut sisään), WordPress.com käyttäjänimi (jos kirjautunut sisään), käyttäjän agentti, vieraileva URL, viittaava URL, tapahtuman aikaleima, selaimen kieli, maakoodi), palvelumme sivut, joissa vierailet, vierailun aika ja päivämäärä, näillä sivuilla vietetty aika , yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnoositiedot.

Keräämiämme tietoja käytetään sivumme sisällön ja / tai ulkoasun mukauttamiseen jokaiselle vierailijalle.

b. Käytämme kolmansien osapuolten mainontayrityksiä tarjoamaan sisältöä ja mainoksia, kun vierailet verkkosivustolla, joka saattaa käyttää evästeitä. Verkkosivun mainostajien kanssa ei jaeta henkilökohtaisia ​​tietoja.

C. Verkkosivusto käyttää Google Tag Manager-, Facebook Pixel- ja Google Analytics -sovelluksia yleisön ja verkkosivuston liikenteen tilastojen seuraamiseen. Verkkosivustolta ei siirretä henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja Google Analyticsiin ja Facebook Pixeliin. Google Analytics – Tämä palvelu seuraa verkkosivustojen käyttöä ja tarjoaa tietoja, kuten viittaamalla verkkosivustoihin ja käyttäjien toimiin verkkosivustolla. Facebook Pixel – Tämä palvelu seuraa kävijöiden yleistä verkkosivuston käyttöä. Google Tag Manager on järjestelmä, jolla hallitaan JavaScript- ja HTML-tunnisteita, joita käytetään verkkosivustojen seurantaan ja analysointiin.

Google Analytics saattaa kaapata IP-osoitteesi, mutta Google Analytics ei kaappaa muita henkilökohtaisia ​​tietoja. Googlella on oma tietosuojakäytäntö, jonka voit tarkistaa täältä. Jos haluat kieltäytyä seurannasta Google Analyticsilla, käy Google Analyticsin opt-out-sivulla.

d. Tämä verkkosivusto osallistuu sponsoroituihin kampanjoihin erilaisten influencer-verkostojen, tuotemerkkien ja agentuurien kanssa. Kaikki sponsoroitu sisältö paljastetaan asianmukaisesti FTC: n ja ASA: n vaatimusten mukaisesti. Nämä sponsoroidut kampanjat käyttävät ajoittain seurantapikseliä (eli verkkojäljitelmiä), jotka voivat sisältää evästeitä käytön ja yleisön tietojen keräämiseksi. Sponsoroiva yritys kerää nämä tiedot seurataksesi kampanjan tuloksia. Sivustojen keräämiä henkilökohtaisia ​​tietoja ei käytetä näiden seurantapisteiden yhteydessä.

e. Verkkosivusto käyttää evästeitä tallentamaan vierailijoiden mieltymyksiä, tallentamaan käyttäjäkohtaisia ​​tietoja millä sivuilla käyttäjät pääsevät tai käyvät, varmistamaan, että vierailijoille ei toistuvasti lähetetä samoja bannerimainoksia, räätälöimään verkkosivuston sisältöä vierailijoiden selaintyypin tai muiden tietojen perusteella, joita kävijä lähettää. Evästeitä voivat käyttää myös kolmansien osapuolien palvelut, kuten Google Analytics, Facebook Pixel ja Adsense, kuten edellä on kuvattu.

f. Huomaa, että vieraillessamme sivustollamme vierailijat voivat seurata linkkejä muihin sivustoihin, jotka ovat vaikutusalueemme ulkopuolella. Pay N Play -kasinot eivät ole vastuussa näiden muiden sivustojen sisällöstä tai tietosuojakäytännöistä. Suosittelemme, että tarkistat jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytännöt.

g. Oletetaan, että kaikki verkkosivustomme vierailijat ovat lukeneet huolellisesti tämän asiakirjan ja suostuneet sen sisältöön. Jos joku ei ole samaa mieltä tämän tietosuojakäytännön kanssa, hänen tulee pidättäytyä käyttämästä verkkosivustoamme ja alustaa. Pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojakäytäntöämme tarpeen vaatiessa.

Tietoja kumppaneiltamme

Keräämme tietoja luotettavilta kumppaneiltamme ja vahvistamme, että heillä on lailliset perusteet jakaa tietoja kanssamme. Nämä ovat joko tietoja, jotka olet antanut heille suoraan, tai että he ovat keränneet sinusta muista oikeudellisista syistä. Katso luettelo kumppaneistamme täältä.

Näyttömainokset

Emme näytä mainoksia sivustollemme.

Affiliate-ohjelmaan osallistuminen

Verkkosivusto voi harjoittaa tytäryhtiömarkkinointia, joka tapahtuu upottamalla seurannalinkit verkkosivustoon. Jos napsautat linkkiä tytäryhtiöyhteistyöhön, selaimeesi asetetaan eväste seuraamaan myyntiä palkkioita varten.

Osana useita tytäryhtiöohjelmia verkkosivusto lähettää räätälöityjä linkkejä seuratakseen viittauksia verkkosivustoilleen. Tämä ohjelma käyttää evästeitä seurataksesi käyntejä määrätäkseen palkkiot näistä myynnistä.

Lisätietoja tytäryhtiömarkkinoinnistamme käy vastuuvapauslausekkeen sivulla.

Julkisesti saatavilla olevat tiedot

Saatamme kerätä sinusta julkisesti saatavilla olevia tietoja.

Jos jätät kommentin, tietyt tiedot voivat olla julkisesti näkyviä, kuten käyttämäsi nimi ja verkkosivuston URL-osoite. Jotta kommentti jätetään, sinun on annettava nimi ja sähköpostiosoite; verkkosivuston URL-osoite on valinnainen. Sähköpostiosoitteesi ei ole koskaan julkisesti saatavilla.

Jos jätät tuotearvioinnin, nimesi saattaa olla yleisön saatavilla. Muita henkilökohtaisia tietoja ei jaeta.

Muut Pay N Play -kasinoiden vierailijat saattavat nähdä nimen ja verkkosivun URL-osoitteen kirjoittamalla kommentteihin.

Kuinka käytämme henkilötietojasi
Tietojen luovuttaminen – lailliset vaatimukset

Pay N Play -kasinot voivat paljastaa henkilötietosi vilpittömässä mielessä, että tällainen toiminta on välttämätöntä:

Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen

Suojaa ja puolustaa Pay N Play -kasinoiden oikeuksia tai omaisuutta

  • Estääksesi tai tutkiaksesi mahdollisia väärinkäytöksiä Palvelun yhteydessä
  • Suojellaksemme palvelun käyttäjien tai yleisön henkilökohtaista turvallisuutta
  • Suojautua lailliselta vastuulta
  • Käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi

Tarjoa palvelumme sinulle.

  • Tähän sisältyy esimerkiksi tilisi rekisteröinti; tarjota sinulle muita tuotteita ja palveluita, joita olet pyytänyt; tarjoamalla sinulle mainostuotteita pyynnöstäsi ja viestimässä kanssasi näiden tuotteiden ja palveluiden kanssa; kommunikoida ja olla vuorovaikutuksessa kanssasi ja ilmoittaa sinulle palveluiden muutoksista.
  • Paranna asiakaskokemustasi;
  • Täytä lain tai sopimuksen mukainen velvoite;
  • Voit lähettää sinulle mainostietoja, kuten uutiskirjeitä. Jokainen sähköpostimainonta antaa tietoa siitä, miten tulevat postitukset voidaan poistaa käytöstä.
  • Lähettää sinulle hallinnollisia viestejä, kuten hallinnollisia sähköposteja, vahvistussähköposteja, teknisiä ilmoituksia, käytäntöjen päivityksiä tai turvallisuushälytyksiä.
  • Vastata kommentteihisi tai tiedusteluihisi;
  • Tarjoaa sinulle käyttäjätukea;
  • Seurata ja mitata verkkosivustolla tapahtuvaa mainontaa;
  • Suojaa, tutkia ja estää luvattomia ja laittomia toimia;
  • Jotta voit osallistua palvelumme interaktiivisiin ominaisuuksiin, kun valitset niin.

Käytämme henkilötietojasi laillisilla perusteilla ja / tai suostumuksellasi.

Sopimuksen tekemisen tai sopimusvelvoitteiden täyttämisen vuoksi käsittelemme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • tunnistaa sinut;
  • tarjota sinulle palvelua tai lähettää / tarjota sinulle tuotetta;
  • kommunikoida joko myyntiä tai laskutusta varten;
  • kommunikoida joko palkinnon tai palkkion saamiseksi.

Perustellun edun vuoksi käsittelemme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • lähettää sinulle henkilökohtaisia tarjouksia * (meiltä ja / tai huolellisesti valituilta kumppaneiltamme);
  • hallita ja analysoida asiakaskuntaamme (ostokäyttäytyminen ja historia) tarjottujen / tarjottujen tuotteiden / palveluiden laadun, monimuotoisuuden ja saatavuuden parantamiseksi.
  • suorittaa kyselyjä asiakastyytyväisyydestä.

Niin kauan kuin et ole ilmoittanut meille muuten, katsomme, että tarjoamme sinulle tuotteita / palveluita, jotka ovat samanlaisia tai samat ostohistoriaasi / selainkäyttäytymiseen, meidän lailliseksi intressiksi.

Suostumuksellamme käsittelemme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • lähettää sinulle uutiskirjeitä ja kampanjatarjouksia (meiltä ja / tai huolellisesti valituilta kumppaneiltamme).
  • muihin tarkoituksiin olemme pyytäneet suostumustasi.

Käsittelemme henkilötietojasi laista johtuvien velvoitteiden täyttämiseksi ja / tai käytämme henkilötietojasi lain tarjoamiin vaihtoehtoihin. Pidätämme oikeuden anonyymiin kerättyihin henkilötietoihin ja käyttää sellaisia tietoja. Käytämme tämän politiikan ulkopuolella olevia tietoja vain, kun ne on nimetty.

Voimme käsitellä henkilötietojasi muihin tarkoituksiin, joita ei ole mainittu tässä, mutta jotka ovat yhteensopivia sen alkuperäisen tarkoituksen kanssa, jota varten tiedot on kerätty. Tätä varten varmistamme, että:

  • yhteys henkilötietojen tarkoitusten, kontekstin ja luonteen välillä on sopiva jatkokäsittelyyn.
  • jatkokäsittely ei vahingoita etujasi ja
  • käsittelyyn olisi asianmukaiset suojatoimenpiteet.

Me ilmoitamme sinulle muista käsittelyistä ja tarkoituksista.

Uutiskirjeet / sähköpostikampanjat

Sivustolla voit tilata uutiskirjeemme, jota voidaan käyttää mainostarkoituksiin. Kaikki lähetetyt uutiskirjeet voivat sisältää seurantapisteitä. Pikseli on upotettu sähköposteihin ja mahdollistaa online-markkinointikampanjoiden onnistumisen analysoinnin. Näiden seurantapisteiden takia saatamme nähdä, avataanko ja milloin sähköposti ja mitkä linkit napsautetussa sähköpostissa ovat. Tämän avulla verkkosivusto voi mukauttaa tulevien uutiskirjeiden sisältöä käyttäjän etujen mukaan. Tätä käyttäytymistä ei siirretä kolmansille osapuolille.

Henkilötietoihisi liittyvät oikeudet

Opt-out – Voit estää tulevan sähköpostiviestinnän seuraamalla sähköpostiviestiemme tilauksen linkkejä. Voit myös ilmoittaa meille yhteystietosivumme kautta poistettavaksi postituslistaltamme.

Pääsy – Voit käyttää henkilökohtaisia tietojamme sinusta lähettämällä pyynnön yhteissivumme kautta.

Muuta – Voit tavoittaa meille yhteystietosivumme kautta muuttaaksesi tai päivittääksesi henkilökohtaisia tietojasi.

Unohda – Tietyissä tilanteissa voit pyytää, että poistamme tai unohdamme henkilötietosi. Ole hyvä ja lähetä pyyntö yhteystietosivumme kautta.

Huomaa, että joudumme ehkä säilyttämään tietyt tiedot kirjanpitoa tai liiketoimien suorittamista varten tai kun laki sitä vaatii.

Kuka muu voi käyttää henkilötietojasi

Emme jaa henkilökohtaisia ​​tietojasi muukalaisten kanssa. Tietoja henkilöstöstäsi toimitetaan joissain tapauksissa luotettaville kumppaneillemme joko palvelun tarjoamisen mahdollistamiseksi tai asiakaskokemuksen parantamiseksi. Jaamme tietosi seuraavien kanssa:

Käsittelykumppanimme:

Verkkosivusto voi tarjota henkilökohtaisia ​​tietoja soveltuvalle kolmannelle osapuolelle palvelujen tarjoamiseksi. Tällä hetkellä verkkosivusto käyttää MailerLiten palveluita sähköpostipäivitysten ja uutiskirjeiden toimittamiseen. MailerLiten henkilötietojesi käyttö on MailerLiten tietosuojakäytännön alaista, johon voi tutustua täällä.

Henkilötietojasi ei jaeta muiden kolmansien osapuolten sovellusten kanssa.

Tietoja, jotka eivät tunnista sinua henkilökohtaisesti, voidaan toimittaa muille osapuolille markkinointia, mainontaa tai muuta käyttöä varten.

Teemme yhteistyötä vain sellaisten prosessointikumppanien kanssa, jotka pystyvät varmistamaan henkilötietojesi riittävän suojan. Paljastamme henkilötietosi kolmansille osapuolille tai virkamiehille, kun meillä on laillinen velvoite niin tehdä. Voimme paljastaa henkilötietosi kolmansille osapuolille, jos olet suostunut siihen tai jos siihen on muita laillisia perusteita.

Tietojen siirto

Tietosi, mukaan lukien henkilötiedot, voidaan siirtää ja ylläpitää tietokoneissa, jotka sijaitsevat osavaltion, provinssin, maan tai muun valtion lainkäyttövallan ulkopuolella, missä tietosuojalait voivat poiketa lainkäyttövaltasi laista.

Jos sijait Yhdysvaltojen ulkopuolella ja haluat antaa meille tietoja, huomaa, että siirrämme tiedot, mukaan lukien henkilötiedot, Yhdysvaltoihin ja käsittelemme niitä siellä.

Suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön ja sitä seuraavien tietojen toimittaminen edustavat suostumustasi siirtoon.

Pay N Play -kasinot toteuttavat kaikki kohtuullisen tarpeelliset toimenpiteet varmistaakseen, että tietosi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilökohtaisia tietojasi siirretä organisaatioon tai maahan, ellei käytössä ole asianmukaista valvontaa, mukaan lukien tietosi ja muiden henkilökohtaisten tietojen suojaus.

Liitetyt kolmannet osapuolet:

  • Google Analytics;
  • Sosiaalisen median alustat (eli Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest ja Google+).

Teemme yhteistyötä vain sellaisten prosessointikumppanien kanssa, jotka pystyvät varmistamaan henkilötietojesi riittävän suojan. Paljastamme henkilötietosi kolmansille osapuolille tai virkamiehille, kun meillä on laillinen velvoite niin tehdä. Voimme paljastaa henkilötietosi kolmansille osapuolille, jos olet suostunut siihen tai jos siihen on muita laillisia perusteita.

Kuinka suojaamme tietosi

Teemme parhaamme pitääksemme henkilökohtaiset tietosi turvassa, mutta muista, että mikään tiedonsiirtotapa Internetin välityksellä tai elektroninen tallennus ei ole 100% turvallista. Käytämme turvallisia protokollia tiedonsiirtoon ja tiedonsiirtoon (kuten HTTPS). Käytämme nimettömistä ja salanimityksiä tarvittaessa. Tarkkailemme järjestelmiämme mahdollisten haavoittuvuuksien ja hyökkäysten varalta. Käytämme palomuureja ja turvallisuutta estääksemme haitalliset, raa’at voimat ja roskapostit.

Vaikka yritämme parhaamme, emme voi taata tietojen turvallisuutta. Lupaamme kuitenkin ilmoittaa tietovirheistä asianmukaisille viranomaisille. Ilmoitamme sinulle myös, jos oikeuksillesi tai etuihisi kohdistuu uhka. Teemme kaikkemme kohtuudella estääksemme tietoturvaloukkauksia ja auttaaksemme viranomaisia, jos rikkomuksia ilmenee.

Jos sinulla on tili kanssamme, huomaa, että sinun on pidettävä käyttäjänimesi ja salasanasi salassa.

Suostumuksen ikä

a. Sivusto on online-uhkapelitietoportaali, eikä sellaisenaan mikään sen markkinointisisällöstä, tuotteista, palveluista tai tarjouksista ole tarkoituksenmukaista tai kohdistettu lapsille ja vieraille, jotka ovat alle 18-vuotiaita (tai vastaavaa alaikärajaa kyseisessä toimivalta).

b. Sivusto ei tietoisesti pyytä tai kerää henkilökohtaisia ​​tietoja alle 18-vuotiailta lapsilta. Jos sivusto havaitsee, että se on vahingossa kerännyt alle 18-vuotiaan lapsen henkilötietoja, se poistaa kyseisen lapsen henkilötiedot kirjanpitoonsa niin pian kuin mahdollista. .

C. Sivusto ei ole vastuussa alle 18-vuotiaiden (tai vastaavan alaikärajan kyseisessä lainkäyttöalueessa) lasten tai kävijöiden suorittamista toimista, jotka perustuvat sivustolta tai sen ala-verkkotunnuksiin ja sivuihin, tai meidän lähtevät markkinointikampanjat (mukaan lukien, mutta rajoittumatta, sähköpostiuutiskirjeemme).

d. Lisätietoja saat käymällä käyttöehdoissamme, jotka ovat saatavissa käyttöehdoista.

Emme aio kerätä tai tietoisesti kerätä tietoja lapsilta. Emme kohdista lapsia palveluihimme. Jos vanhempi tai huoltaja uskoo, että verkkosivustolla on tietokannassaan henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja alle 18-vuotiaista lapsista, ota meihin yhteyttä heti yhteystietosivumme kautta ja teemme parhaamme poistaaksemme nämä tiedot viipymättä rekisteristämme.

Seuranta- ja evästeetiedot

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita seurataksemme toimintaa verkkosivustollamme ja pitääksemme tiettyjä tietoja. Käytämme evästeitä ja / tai vastaavia tekniikoita analysoidaksemme asiakkaiden käyttäytymistä, hallinnoida verkkosivustoa, seurata käyttäjien liikkeitä ja kerätä tietoja käyttäjistä. Tämä tehdään henkilökohtaisten kokemusten mukauttamiseksi ja parantamiseksi.

Verkkosivusto käyttää evästeitä tallentamaan vierailijoiden mieltymyksiä, tallentamaan käyttäjäkohtaisia ​​tietoja millä sivuilla käyttäjät pääsevät tai käyvät, varmistamaan, että vierailijoille ei toistuvasti lähetetä samoja bannerimainoksia, räätälöimään verkkosivuston sisältöä vierailijoiden selaintyypin tai muiden tietojen perusteella, joita kävijä lähettää. Evästeitä voivat käyttää myös kolmansien osapuolien palvelut, kuten Google Analytics, kuten yllä on kuvattu.

Eväste on pieni tietokoneellesi tallennettu tekstitiedosto. Evästeet tallentavat tietoja, joita käytetään sivustojen toiminnan edistämiseen. Vain meillä on pääsy verkkosivustomme luomiin evästeisiin. Voit kehottaa selainta kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan milloin eväste lähetetään. Jos et kuitenkaan hyväksy evästeitä, et välttämättä pysty käyttämään joitain palvelumme osia.

Esimerkkejä käyttämistä evästeistä:

  • Istuntoevästeet: Käytämme istuntoevästeitä verkkosivustomme ylläpitämiseen.
  • Preference Cookies: Käytä Preference Cookies muistaaksesi valintasi ja eri asetukset.
  • Turvaevästeet: Käytämme turvaevästeitä turvallisuustarkoituksiin.

Käytämme evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:

  • Tarvittavat evästeet – näitä evästeitä tarvitaan, jotta voit käyttää joitain tärkeitä verkkosivustomme ominaisuuksia, kuten kirjautumista sisään. Nämä evästeet eivät kerää henkilökohtaisia ​​tietoja.
  • Toiminnallisuusevästeet – Nämä evästeet tarjoavat toiminnallisuuden, joka tekee palvelumme käytöstä helpompaa ja tekee henkilökohtaisemmista ominaisuuksista mahdollisuuden. Esimerkiksi, he saattavat muistaa nimesi ja sähköpostisi kommenttilomakkeissa, joten sinun ei tarvitse kirjoittaa näitä tietoja seuraavan kerran kommentoidessaan.
  • Analytics-evästeet – näitä evästeitä käytetään verkkosivustojemme ja palveluidemme käytön ja suorituskyvyn seuraamiseen
  • Mainosevästeet – näitä evästeitä käytetään ilmoittamaan sinulle ja kiinnostuksesi kannalta merkityksellisiä mainoksia. Lisäksi niitä käytetään rajoittamaan mainosten näkemiskertojen määrää. Mainontaverkot sijoittavat ne yleensä verkkosivustoon verkkosivuston ylläpitäjän luvalla.

Nämä evästeet muistavat, että olet käynyt verkkosivustolla, ja nämä tiedot jaetaan muiden organisaatioiden, kuten mainostajien, kanssa. Usein kohdistaminen tai mainostaminen evästeet linkitetään toisen organisaation tarjoamaan sivustotoimintoon.

Voit poistaa tietokoneeseesi tallennetut evästeet selaimen asetusten avulla. Vaihtoehtoisesti voit hallita joitain kolmannen osapuolen evästeitä käyttämällä yksityisyyden suojaa parantavaa alustaa, kuten optout.aboutads.info tai youronlinechoices.com. Lisätietoja evästeistä on osoitteessa allaboutcookies.org.

Käytämme Google Analyticsia verkkosivujen liikenteen mittaamiseen. Googlella on oma tietosuojakäytäntö, jonka voit tarkistaa täältä. Jos haluat kieltäytyä seurannasta Google Analyticsilla, käy Google Analyticsin opt-out-sivulla.

Voit myös lukea koko evästepolitiikkamme täällä.

Virheet, epätarkkuudet ja puutteet

Toisinaan sivustollamme tai palvelussa voi olla tietoja, jotka sisältävät typografisia virheitä, epätarkkuuksia tai puutteita, jotka voivat liittyä tuoteselosteisiin, hinnoitteluun, tarjouksiin, tarjouksiin, tuotteiden lähetysmaksuihin, kuljetusaikaan ja saatavuuteen. Pidätämme oikeuden korjata mahdolliset virheet, epätarkkuudet tai puutteet ja muuttaa tai päivittää tietoja tai peruuttaa tilauksia, jos Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston tiedot ovat epätarkkoja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta (mukaan lukien tilauksen lähettämisen jälkeen). .

Emme ole velvollisia päivittämään, muuttamaan tai selventämään Palvelun tai minkään muun siihen liittyvän verkkosivuston tietoja, mukaan lukien rajoituksetta hinnoittelutiedot, paitsi jos laki edellyttää. Palvelussa tai millään muulla siihen liittyvällä verkkosivustolla ei ole määritetty mitään päivitys- tai päivityspäivää, mikä osoittaa, että kaikkia Palvelun tai siihen liittyvien verkkosivustojen tietoja on muutettu tai päivitetty.

Tietojen tarkkuus, täydellisyys ja ajantasaisuus

Emme ole vastuussa siitä, että tällä sivustolla saatavat tiedot eivät ole tarkkoja, täydellisiä tai ajantasaisia. Tämän sivuston materiaali on tarkoitettu vain yleiseen informaatioon, eikä siihen pitäisi luottaa tai sitä pitäisi käyttää ainoana päätöksentekoperusteena ottamatta huomioon ensisijaisia, tarkempia, täydellisempiä tai ajankohtaisempia tietolähteitä. Kaikki luottamus tämän sivuston aineistoon on omalla vastuulla.
Tämä sivusto voi sisältää tiettyjä historiallisia tietoja. Historialliset tiedot eivät välttämättä ole ajankohtaisia, ja ne annetaan vain tiedoksi. Pidätämme oikeuden muuttaa tämän sivuston sisältöä milloin tahansa, mutta meillä ei ole velvollisuutta päivittää mitään tietoja sivustollemme. Hyväksyt, että sivustosi muutosten seuraaminen on sinun vastuulla.

Kun meidän on päivitettävä tätä käytäntöä

  • Meidän on muutettava tätä käytäntöä ajoittain varmistaaksemme, että se pysyy ajan tasalla uusimpien lakisääteisten vaatimusten ja mahdollisten muutosten kanssa yksityisyyden hallintakäytäntöihimme.
  • Kun muutamme käytäntöä, ilmoitamme sinulle tarvittaessa tällaisista muutoksista. Kopio tämän käytännön uusimmasta versiosta on aina saatavana tällä sivulla.

Yhteystiedot

Kaikista kysymyksistä tai huolenaiheista, jotka meillä on saatavana alla olevien tietojen kautta:

Valvontaviranomainen
Ota yhteyttä tämän lomakkeen kautta.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa.

Voit tarkistaa käyttöehtojen uusimman version milloin tahansa tällä sivulla. Pidätämme oikeuden oman harkintansa mukaan päivittää, muuttaa tai korvata mitä tahansa näistä käyttöehdoista lähettämällä päivityksiä ja muutoksia verkkosivuillemme. Sinun vastuullasi on tarkistaa verkkosivustoltamme säännöllisesti muutokset. Jatkuva verkkosivustomme tai palvelumme käyttö tai pääsy verkkosivuillemme tai Palveluun näiden palvelusehtojen muutosten julkaisemisen jälkeen tarkoittaa näiden muutosten hyväksymistä

Sekä henkilökohtaisilla tiedoilla että henkilötiedoilla on sama merkitys tämän tietosuojakäytännön yhteydessä.

Huomaa, että epätarkkuuksia saattaa olla, koska tämä sivusto käännetään automaattisesti suomeksi. Katso täydelliset ja tarkat tiedot englanninkielisestä versiostamme.
Siirry sivun alkuun